У Києві двоє іноземних студентів зазнали вогнепальних поранень

У Києві ввечері 24 липня двоє студентів-іноземців зазнали вогнепальних поранень ніг. Про це повідомили у столичній поліції.

«Сьогодні вночі о 2:30 до поліції Києва надійшло повідомлення лікаря, що до медичного закладу звернулося двоє іноземців з вогнепальними пораненнями нижніх кінцівок. У ході відпрацювання цієї інформації поліцейські встановили, що потерпілі зазнали поранень о 21:30 на вул. Коновальця, що в Печерському районі столиці. Під час конфлікту невідомий кілька разів з вогнепальної зброї вистрілив у бік чоловіків, в результаті чого двоє 20-річних студентів зазнали незначних поранень ніг. Згодом вони самостійно звернулися до лікарняного закладу. Проте один з них відмовився від надання йому медичної допомоги. Від написання будь-яких офіційних заяв потерпілі також відмовилися», – мовиться у повідомленні.

Поліція встановлює обставини злочину та причетних до нього.

Кримінальні провадження відкрили за частиною 4 статті 296 (хуліганство) та частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

"; //parse XFBML, because it is not nativelly working onload if (!fbParse()) { var c = 0, FBParseTimer = window.setInterval(function () { c++; if (fbParse()) clearInterval(FBParseTimer); if (c === 20) { //5s max thisSnippet.innerHTML = "Facebook API failed to initialize."; clearInterval(FBParseTimer); } }, 250); } } }; thisSnippet.className = "facebookSnippetProcessed"; if (d.readyState === "uninitialized" || d.readyState === "loading") window.addEventListener("load", render); else //liveblog, ajax render(); })(document);

Ще новини

Leave a Comment